insurance bijak malaysia cimb - An Overview



May well 17, 2009 at ten:fifty eight am mai kita analisis motif: 1) kalau betul tak get tak dapat adakah penulis akan membuang masa publishing di sini? apakah motif membuang masa submitting disini – untuk memburukan sahaja. meluahkan geram, penulis tak akan buang masa berforum. baik terus simply call naza. jika tak buat begitu makna unsur motif dah tercemar. kredibiliti tolak satu. betul ke trade “pattern in” tak dapat kereta lagi? mai kita analisis: istilah betul adalah “trade in”. kalau craze in dah tak betul…ada kredibiliti ke cite wayang kulit ko nie? faktor mitigasi: dulu attack hal harga – sekarang naza dah bagi rm62 ribu siap abs, kulit,sunroof,srs,ebd,ba.

This link is furnished in your advantage only and shall not be considered or construed being an endorsement or verification of these types of joined Internet site or its contents by CIMB Lender.

dulu aku beli kat semenanjung..baru2 ni aku kena transfer kat sabah..orang kata kalau bawa citra kat situ mesti jadi lembab..tp hakikatnya tidak.tiada masalah..nevertheless electric power…puas hati ler guna citra ni.

kalo nak key mp3 or dvd, kena main pakai yang jenis process kat tgh (model gls). so, aku frust sikit lar.. kepada yg kenan nak beli citra nie, spend lar sikit nak tukar audio technique kepada mp3.

Sebab from the Discussion board,ramai yg ckp nanti 1st assistance die akan tune blk ecu and Many others,can I've some assistance listed here? Thanks

But The difficulty is can this naza citra compete with other MPV my link in Malaysian industry now and Down the road such as MPV exora, grand look at this site livina, citra 2 rondo, chery eastar and innova? I heard most of the Naza citra owner are complaining concerning the gasoline intake but I feel it's affordable for the 2.

April 27, 2009 at twelve:fifty nine pm saya sudah pakai citra saya hampir satu tahun lebih. saya pakai hari hari kerja ke sekolah dan balik. kadang kadang saya dan isteri pandu ke usm penang jumpa anak saya.tidak pernah pun saya ada difficulty dengan sunroof hal. sebenarny kalau tak sebab naza buat product citra di kedah saya tak akan mampu beli kereta mewah begini.

Jangan berpandukan kepada ruangan Discussion board semata-mata.. Yang menghentam mana2 keluaran mpv tu biasanya akan menghentam kenderaan yang dia tak pakai & dia akan cuba backing pulak jenama kenderaan keluaran yang sama dengan apa yang dia pakai.

supersaiyan3 I ran with the numbers once more. Looks like next quarter remains gonna be great. I believe the actual challenge with Airasia is definitely the ticket price tag as well reduced, I'd personally propose administration to increase the least expensive fare by 10-twenty% but I'm sure they won't hear. I.e. should you e book early, cost RM85 lah, does not have for being RM49.ninety, Silly! You need a lot of significant brains to be able to highest earnings, or else they want something else (say, major information).

five.dari segi kalis bunyi… emm..tutup tingkap n pintu rapat pung.. bunyi kenderaan kat luar mcm tak tutup tingkap.. bgn pagi masuk keta nyamuk boleh tdo dlm keta..kompius nyamuk msk ikut mane.. ? ambik ridset spray tiap2 pg.. kalu tak masuk idung mase nak peg keje…

. Bukan janji macam2 tapi sampai masa ambil kereta banyak pulak alasan depa……….. Ini pengalaman saya dan saya tak mahu orang lain melaluinya. Masalah saya bersama NAZA dan salesman masih belum selesai walaupun dah seven bulan berlalu…….Mujurlah kereta saya tak ada masalah kalau tak…………

This is due to what on earth is at stake is not basically import and export concerning the two countries. A trade war may also drag in ALL American MNCs doing business enterprise in China. One example is : Starbucks. It is completely not involved with the export import trade involving US and China, but it is performing a booming enterprise in China.

GS pun dh habis gak???? hmmm… suggests… sesapa y dh guide tu… kena tukar product la ek??? sy g showroom kt bangsar tdi… ingt nk g y kt kg pandan balik keja nti… nk my blog tau perkembangan terkini… Saleperson kt bangsar kata, skang lender bg personal loan ineterest kt 2.

mortgage aku authorised pada 31mar…. sempat la aku ambil duit subsidi minyak rm625 tu….sebab adalah previous working day

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *